Om oss

Nordisk Parkettservice är ett företag som erbjuder tjänster till såväl privatpersoner som företag. Vi finns i Stockholm men vi utför även arbete utanför Stockholm. Vi som arbetar på Nordisk Parkettservice vill alltid erbjuda våra kunder tjänster av högsta kvalitet och som kund hos oss kommer Du alltid i första hand och har alltid vår fulla uppmärksamhet. Tack vare detta så känner kunderna en trygghet i hur arbetet genomförs och att yrkesskickligheten ligger till grund för att deras önskemål och idéer uppnås.

Vi utför alla typer av arbeten med trägolv och våra hantverkare är väldigt professionella, flexibla och noga. Vi strävar alltid efter hög kvalitet på våra arbeten. Med känsla för form och design installerar vi golv som känns exklusiva i många år framåt.

.Vår affärsidé är att erbjuda helhetslösningar inom hushållstjänster, lokalvård och golvbranschen både till privatpersoner som företag. Inget arbete är för stort för litet eller helt omöjligt för oss. Våra medarbetare har flera års erfarenhet och vi ser till att du får den service du behöver till ett rimligt pris.

Ledord i vår verksamhet är

  • Kvalitet
  • Kunskap
  • Rätt pris
  • Hålla tider

För oss är det viktigt med ett bra samarbete mellan oss och våra kunder.
Allt arbete vi utför är med 100 % nöjdkundsgaranti. Det innebär att vi så snart som möjligt åker tillbaka och åtgärdar det som missats.

AAlla tjänster inleds med ett kundbesök då vi kommer hem till dig för att diskutera dina önskemål och vad vi kan erbjuda. Ett kundbesök är självklart kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Garanti

Vi lämnar alltid 5 års garanti på våra arbeten. All vår personal är välutbildade och sätter alltid kunden i första hand. Vi utför hantverk med känsla och kvalité gällande både material och arbeten. Fakturan gäller som garantibevis. Det enda vi begär är att du noggrant följer våra skötselanvisningar. Garantin gäller nämligen inte vid skador som beror på felaktig skötsel, felaktiga rengöringsmetoder, hack, repor, stötar, olyckshändelser eller liknande. Om vi efter granskning accepterar ditt krav under garantin, åtar vi oss, efter egen bedömning, att antingen reparera eller att ersätta golvet. Om du behöver utnyttja garantin så lämna en skriftlig begäran och skicka den till info@nordiskparkett.se
För våra kunders trygghet har vi en företagsförsäkring som täcker kostnaderna vid en eventuell olycka/otur under pågående arbete.